Home  >  Livrare & Retur

Livrare & Retur

Livrare & Returnare

Returnarea poliței de returnare a vehiculului Întotdeauna insistăm în aceeași zi de comandă, desigur, principiul livrării a doua zi, permițând persoanelor fizice să transfere bunuri de tensiune de încărcare 1-3 zile. În timpul transportului, probabil 7-15 zile.

Trebuie să plătiți transportul. Ieșirea de retragere Suntem dedicați satisfacției dvs. complete. După 5 zile de la primirea pachetului, trebuie să ne acceptați. politicile de schimb valutar înainte de a vă bucura de un simplu return, trebuie să contactați înainte de a ne întoarce adresa de expediere pentru a ne returna elementul. Toate elementele trimise înapoi la noi nu trebuie să fie purtate, modificate sau spălate starea lor originală, toate etichetele.

Anulare

Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de a ne trimite. Ne pare rău, nu putem anula comanda, dacă este expediată. Multumesc pentru intelegere. Dacă insistați că doriți să anulați comanda, rețineți politica de returnare.

Politica de schimb:

Vă rugăm să ne contactați împreună cu numele și comanda dvs. de e-mail și numărul de comandă atunci când doriți să faceți schimb de dimensiuni diferite sau de culoare în termen de trei zile.

Satisfacția dvs. este urmărirea noastră. Vă oferim o politică globală de returnare. Înainte de returnarea mărfurilor, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre problema dvs. De cele mai multe ori, suntem în măsură să oferim suport tehnic pentru a rezolva problema, nu trebuie să trimiteți nimic înapoi. Dacă există defecte iremediabile cu bunurile, puteți garanta că doriți să reveniți la proiect în schimbul că ne-au dat reparația sau înlocuirea noastră de 12 luni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, veți primi mesajul mai târziu. Furnizați numele și ID-ul dvs. Orice comandă de returnare a elementelor trebuie păstrată în starea inițială. Nu este uzată, modificată sau spălată, toate etichetele atașate, trebuie să plătiți costurile de returnare, costurile de transport, costurile de achiziție.